- Carew er nøkkelen

<p><strong>KLARE:</strong> Egil Drillo Olsen mener John Carew må være på topp for at Norge skal gjennomføre en god kamp mot Makedonia på lørdag. Her fra treningene i Oslo før avreise. (Foto: Scanpix)</p>
KLARE: Egil Drillo Olsen mener John Carew må være på topp for at Norge skal gjennomføre en god kamp mot Makedonia på lørdag. Her fra treningene i Oslo før avreise. (Foto: Scanpix)

<pNår John Carew er dårlig faller Norge i kvalitet mener Drillo.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BISLETT (ABC Nyheter): Kun få plasser er på forhånd bestemt i den norske start-elleveren mot Makedonia på lørdag.

En av dem er spydspiss John Carew.

Landslagssjef Egil Drillo Olsen er ikke i tvil - skal Norge ha noe som helt sjanse til å gjøre en god figur mot Makedonia på lørdag, må Aston Villa-spissen lykkes.

- John er så ekstrem at vi må utnytte de egenskapene han har. Man kan si det slik at dersom John Carew er dårlig så blir Norge mye dårligere, sier Drillo til ABC Nyheter før dagens trening på Bislet i Oslo.

Se ABCTV: Keeper fortsatt ikke valgt

Kjenner Makedonia

Landslagssjef Olsen forventer et vanskelig kamp i Skopje, men mener likevel å ha avslørt svakhetene ved Norges neste motstander. De skal utnyttes til fulle, sier Drillo.

- De etterlater seg mye rom, både på sidene og bakover på banen. Jeg tror nok dere må forvente mange oppspill mot Carew ut mot cornerflaggene. Det er bevisst for å strekke dem enda lenger utover enn hva som kanskje er vanlig, fortsetter Drillo.

Han er også sikker på at Makedonia ikke vil komme med noen overraskelser om to dager.

- Det skal mye til for at de plutselig skal komme med noe nytt, det måtte eventuelt være på dødball som en corner eller et frispark. Men måten de spiller på har vi rimelig god kontroll på. Det viser også de siste troppene de har tatt ut. De har kjørt samme tropp og likt system de siste gangene, og det vil de nok også gjøre på lørdag.

Lukket trening

Torsdag var siste gang laget forberedte seg hjemme i Oslo. I ettermiddag flyr Drillo og co. til Makedonia. Landslagsledelsen valgte å lukke dagens trening for den fremmøtte presse.

Drillo avdramatiserer det hele.

- Jeg har egentlig ikke så stor tru på det der med lukket trening. Men det er roligere og vi kan trene i ro og mak på momenter som kan være greit å holde for seg selv, eksempelvis dødball.

Han avslørte også hva som stod på agendaen for dagens siste trening

- Det blir drilling av den bakre fireren og noen faste situasjoner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus