- Ekteparet ble forgiftet

<span style="font-family: verdana; font-size: 11px; border-collapse: collapse; color: #333333" class="Apple-style-span">En av politiets teknikere passerer en TV-fotograf på vei inn til leiligheten på Frogner i Oslo der et ektepar ble funnet døde onsdag ettermiddag. Dødsfallene etterforskes som mistenkelige. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX</span>
En av politiets teknikere passerer en TV-fotograf på vei inn til leiligheten på Frogner i Oslo der et ektepar ble funnet døde onsdag ettermiddag. Dødsfallene etterforskes som mistenkelige. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

<pOslo-politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en pressemelding fra Oslo-politiet går det fram at den foreløpige obduksjonsrapporten viser at ekteparet som ble funnet døde i en leilighet på Frogner onsdag, ble forgiftet.

Foreløpig er det ikke kommet informasjon som forteller hvilken type forgiftning man har oppdaget, eller noe mer om et gitt hendelsesforløp.

Politiet vil ha en pressekonferanse på Politihuset på Grønland i Oslo senere torsdag.

Ekteparet som ble funnet døde i sin leilighet på Uranienborg i Oslo onsdag, hadde bare vært gift i tre måneder. Ifølge VG er de døde en anerkjent norsk professor (58) og hans kinesiske kone (40).

Dødsfallene fremstår som en gåte for politiet, som saumfarte leiligheten med tekniske undersøkelser onsdag kveld.

– Vi aner ingenting om dødsårsak. Først etter obduksjonen vet vi om vi står overfor drap, sier politiinspektør Kristin Rohde i Oslo politidistrikt til VG.

Til NTB sa hun noe tidligere på kvelden at når to relativt unge personer samtidig blir funnet døde, er det grunn til å se på dødsfallene som mistenkelige.

Rohde håper at den foreløpige obduksjonsrapporten er klar torsdag eller fredag.

Ifølge Dagbladet jobbet to teknikere hele onsdag kveld med å sikre mulig spor i leiligheten, mens minst fire sivilkledde politifolk deltok i en rundspørring blant naboer. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus