- Vil spille begge kampene

KLAR FOR NORGE: Morten Fevang er ikke dratt på landslagssamling for å bare være med. Han vil bidra på banen når Norge møter Makedonia og Nederland. Her i aksjon for Odd Grenland i Eliteserien. (Foto: Scanpix)
KLAR FOR NORGE: Morten Fevang er ikke dratt på landslagssamling for å bare være med. Han vil bidra på banen når Norge møter Makedonia og Nederland. Her i aksjon for Odd Grenland i Eliteserien. (Foto: Scanpix)

<pOdd Grenlands Morten Fevang med klare mål for kampene mot Makedonia og Nederland.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BISLETT (ABC Nyheter): - Jeg vil spille både mot Makedonia og Nederland. Selv om dette er første gang jeg er med med i denne gruppa så har jeg ikke kommet hit for å stå med lua i hånda, sier en offensiv Morten Fevang til ABC Nyheter.

Dersom Odd Grenland-spilleren slipper til med flagget på brystet kommende uke vil han debutere på det norske landslaget i en alder av 34 år.

Vet ingenting

Han har vært strålende for skienlaget denne sesongen - det ble belønnet med landslagssuttak til de forestående kampene i Skopje og Rotterdam.

Nå håper vestfoldingen å spille kampene som trolig avgjør om hvorvidt Norge kaprer andreplass i VM-kvalikgruppe ni.

- Det er klart at det er spennende. De beste norske spillerne samlet på et brett er ikke hva jeg er vant til til daglig, men uansett så kommer jeg til å gi alt på treningene. Da får vi se hvor langt det rekker. Jeg er uansett sugen på å bidra med det jeg kan.

- Jeg håper på spilletid, men har ikke fått noen indikasjoner verken den ene eller andre veien, fortsetter han.

- Treningene avgjør

Midtstopper Tore Reginiussen måtte i går melde forfall grunnet problemer med lysken. Fevang hadde ennå ikke hatt alenetid med landslagssjefen da ABC Nyheter snakket med ham, og ville ikke spekulere i om TIL-stopperens forfall øker sjansen for spilletid.

- Det er helt umulig å si. Drillo har garantert en plan uansett hva som skjer.

- Jeg tror ikke jeg har en større sjanse for å spille i den ene kampen kontra den andre, men det er vanskelig å si. Det kommer an på hvordan Drillo ser på motstanderen.

Brede Hangeland vil garantert få den ene stopperplassen. Landslagskapteinen ville heller ikke mene noe om hvem som burde bli hans makker i de to skjebnekampene.

- Det er ikke opp til meg å vurdere. Men jeg regner med at treningene i forkant vil avgjøre mye, sier Hangeland til ABC Nyheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus