Everton snuser på Owen

Michael Owen (th) kan neste sesong bli lagkamerat med Evertons Mikel Arteta (tv) (Foto: Scanpix/(AP Photo/Paul Thomas)
Michael Owen (th) kan neste sesong bli lagkamerat med Evertons Mikel Arteta (tv) (Foto: Scanpix/(AP Photo/Paul Thomas)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pI ni sesonger spilte han for byrival Liverpool. Nå jager årets tapende FA-cupfinalist Everton spisser foran neste sesong - høyt på lista står den tidligere England-spissen Michael Owen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Evertons manager David Moyes har denne sesongen slitt voldsomt med å ha friske angripere tilgjengelig for spill i Premier League. Men det vil helgens tapende FA-cupfinalist nå bøte på.

«The Toffees» skal angivelig være villig til å tilby Newcastles skadeforfulgte hurtigtog Michael Owen en plass i neste sesongs Everton-tropp. Det er Daily Mirror som skriver dette på sine sider i dag.

Owen, som har en gullkantet avtale lønnsmessig sett med «The Magpies», er villig til et drastisk kutt i utbetalingsposen. Han skal etter sigende tjene £120.000 i uka i Newcastle - i Everton vil han få £50.000.

Ifølge avisen er det en rekke årsaker til at Owen vurderer Everton som et alternativ for kommende sesong.

For det første har han sterke røtter i Liverpool, Owen spilte for den røde delen av byen i ni sesonger. I tillegg skal Evertons kvalifisering for spill i Europa kommende høst være viktig for spissen fordi fortsatt har ambisjoner om spill for det engelske landslaget.