Everton snuser på Owen

Michael Owen (th) kan neste sesong bli lagkamerat med Evertons Mikel Arteta (tv) (Foto: Scanpix/(AP Photo/Paul Thomas)
Michael Owen (th) kan neste sesong bli lagkamerat med Evertons Mikel Arteta (tv) (Foto: Scanpix/(AP Photo/Paul Thomas)

<pI ni sesonger spilte han for byrival Liverpool. Nå jager årets tapende FA-cupfinalist Everton spisser foran neste sesong - høyt på lista står den tidligere England-spissen Michael Owen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Evertons manager David Moyes har denne sesongen slitt voldsomt med å ha friske angripere tilgjengelig for spill i Premier League. Men det vil helgens tapende FA-cupfinalist nå bøte på.

«The Toffees» skal angivelig være villig til å tilby Newcastles skadeforfulgte hurtigtog Michael Owen en plass i neste sesongs Everton-tropp. Det er Daily Mirror som skriver dette på sine sider i dag.

Owen, som har en gullkantet avtale lønnsmessig sett med «The Magpies», er villig til et drastisk kutt i utbetalingsposen. Han skal etter sigende tjene £120.000 i uka i Newcastle - i Everton vil han få £50.000.

Ifølge avisen er det en rekke årsaker til at Owen vurderer Everton som et alternativ for kommende sesong.

For det første har han sterke røtter i Liverpool, Owen spilte for den røde delen av byen i ni sesonger. I tillegg skal Evertons kvalifisering for spill i Europa kommende høst være viktig for spissen fordi fortsatt har ambisjoner om spill for det engelske landslaget.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus