Ingen pågrepet etter skyteepisode

Innsatsleder Erling Olstad kunne fortelle at en person ble skutt ved t-banestasjonen  ved Grenseveien i Oslo fredag kveld. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Innsatsleder Erling Olstad kunne fortelle at en person ble skutt ved t-banestasjonen ved Grenseveien i Oslo fredag kveld. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

<pPolitiet leter etter tre menn etter at en 35 år gammel mann ble skutt og skadd på Hasle i Oslo fredag kveld. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Politiet i Oslo leter etter tre navngitte menn i forbindelse med at en 35 år gammel mann av pakistansk opprinnelse ble skutt og såret på Hasle fredag kveld.

– De er fortsatt ikke funnet, opplyste operasjonsleder Finn Belle til NTB ved 7-tiden lørdag morgen.

Skytingen fant sted like ved Hasle T-banestasjon i 20.30-tiden og de tre mennene forlot ifølge øyenvitner stedet i en hvit Honda Accord.

Mannen som skjøt skal være av nordafrikansk opprinnelse, mens offeret skal være av pakistansk opprinnelse. Tilstanden til mannen som ble skutt, var natt til lørdag stabil, skriver Aftenposten.no.

– Han ble truffet i siden og i beina, opplyser vaktleder Jan Rune Lande ved sentralvakten i Oslo politidistrikt til avisen.

Politiet tror at offeret kjente en eller flere av gjerningsmennene, men regner ikke med at det var snakk om et gjengoppgjør. Ifølge Lande er identiteten til de tre etterlyste mennene kjent.

En rekke øyenvitner har fortalt at de så to menn sitte i en mørk Audi. Tre menn kom bort til dem og banket på sideruten. 35-åringen gikk ut av bilen og det oppsto deretter et kraftig basketak.

Den ene av mennene skal ha tatt fram et håndvåpen, og skjøt så to-tre skudd i rask rekkefølge. (©NTB)