Krass strid om bosetninger

<div class="viewNews" style="font-weight: normal; font-size: 13px; padding-bottom: 10px; line-height: normal; font-style: normal; font-family: Myriad,Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular; text-decoration: none"><span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'times new roman'; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span"><span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'times new roman'; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span"><span style="color: #003366; font-family: Myriad; font-size: 13px" class="Apple-style-span">Høyreorienterte rabbinere oppfordrer israelske soldater til ordrenekt hvis soldatene blir satt til å tømme jødiske bosetninger for folk. Illustrasjonsfoto: Scanpix<br></span></span></span></div>
Høyreorienterte rabbinere oppfordrer israelske soldater til ordrenekt hvis soldatene blir satt til å tømme jødiske bosetninger for folk. Illustrasjonsfoto: Scanpix

<pHøyreorienterte rabbinere i Israel oppfordrer landets soldater til ordrenekt hvis de blir beordret til å tømme jødiske bosetninger for folk. Rabbinerne ber regjeringen avlyse planene om slike aksjoner.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon