Hevder noen stjal maten og teltet

<span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'times new roman'; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span"><span style="border-collapse: collapse; color: #333333; font-family: verdana; font-size: 11px" class="Apple-style-span">Den norske fjellklatreren Jarle Trå (39), hevder utstyret han hadde lagt igjen på </span></span>7.700 meters høyde var fjernet.Foto: Scanpix
Den norske fjellklatreren Jarle Trå (39), hevder utstyret han hadde lagt igjen på 7.700 meters høyde var fjernet.Foto: Scanpix

<pFjellklatreren Jarle Trå som ble reddet ned fra Mount Everest i helgen, hevder noen tok telt, utstyr, mat og drikke som han hadde lagt igjen på 7.700 meters høyde.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon