Truet med selvmord - ble dyttet av brua

Truet med selvmord - ble dyttet av brua
Truet med selvmord - ble dyttet av brua

<pHan ble dyttet av broa etter å ha truet med selvmord. Nå kan du se hele hendelsen på video.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var torsdag i forrige uke at Chen Fuchao truet med å hoppe fra broa Haizhu Bridge i den kinesiske byen Guangzhou. Broa har den siste tiden blitt et populært sted for selvmordskandidater. Bare den siste måneden har 12 personer truet med å ta livet sitt her.

Chen hadde klatret opp på Haizhu-broa, i fortvilelsen over å ha opparbeidet seg en gjeld på rundt to millioner kroner etter et mislykket byggeprosjekt.

I fem timer satt han på broa og vurderte om han skulle hoppe. Det førte til at all trafikk nedenfor ble stanset i fem timer. En rasende forbipasserende, den 66 år gamle pensjonisten Lai Jiansheng, bestemte seg derfor å bryte seg gjennom politisperringene og klatre opp til Chen. Som videoen viser, lot han som om han ville ta selvmordskandidaten i hånda, før han plutselig dyttet Chen over kanten.

Se den utrolige videoen her.

Til skrikene fra mengden med tilskuere nede på bakken, falt Chen åtte meter og ned på en redningspute. Redningsmannskapet hadde bare rukket å blåse luftputen halvveis opp, og Chen ble fraktet til sykehuset med skader på håndleddet og i ryggen.

Lai ble arrestert av politiet, og har senere forklart at han gikk til det drastiske skrittet fordi han mener folk som Chen er selvopptatte, og egentlig ikke tør hoppe.

Personvernpolicy