Stjal et helt tannlegekontor

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pTyvene som tømte et tannlegekontor i Rørvik har nå nok utstyr til å starte for seg selv.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

- De har tatt alt. Åpnet skuffer og skap. Det eneste vi fant var en liten eske med utstyr som tyvene ikke fikk med seg, sier tannlege Kate Pokrywka til Namdalsavisa.

Tyvene har ikke bare tømt skuffer og skap – de har også tatt med seg tannlegestolen til en verdi av mellom to og tre hundre tusen. Tannlegestoler er ikke noe folk flest har bruk for, og Pokrywka sier til avisen at tyvene åpenbart visste hva de var ute etter.

- Dette må være tyver som visste hva de skulle ta. De har stjålet alt av verdi. Dette var folk som hadde kunnskap om hva som trengs for å drive et tannlegekontor, sier hun.

Hun hevder at slikt utstyr er umulig å selge i Norge, og hun tror at det allerede har passert grensen og er ute av landet. Hun er lite fornøyd med at politiet brukte så lang tid på å reagere.

- Det ble ringt inn klokka åtte på morgenen, og politiet kom hit da klokka var nesten fem på ettermiddagen, sier hun

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet på sin side har liten tro på at utstyret er ute av Norge. Politiførstebetjent Frithjof Pedersen ved Vikna lensmannskontor sier at tyver ofte ligger lavt i Norge med tyvegodset en periode mens tollere og politi har saken friskt i minne. Når det har gått noen dager forsvinner de over grensa.

Les hele saken hos Namdalsavisa.