Scoret i tredje kamp på rad

Starts Mads Stokkelien og Branislav Milicevic (ba) jubler etter at Stokkelien satt inn 3-0 mot Bodø/Glimt under eliteseriekampen i fotball på Sør arena i Kristiansand søndag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder/ SCANPIX

<p19-åringen Mads Stokkelien drømmer om å bli Starts nye toppscorer, og han kan godt bli det. I søndagens 4-0-seier mot Bodø/Glimt sto han for to fulltreffere.</p

Start ga hjemmepublikum et show i ultraklasse da Bodø/Glimt ble sendt hjem fra Kristiansand med stortap.

Et offensivt, spennende angrepsspill av Start tente publikum, og først og fremst var det tenåringen Stokkelien som vartet opp med målhumør. I løpet av fire minutter av andre omgang avgjorde han med klinisk presisjon og økte til 3-0 og 4-0 for sørlendingene.

– Det er gøy å lage mål, men det viktigste er at laget vinner, sa Stokkelien som var uselvisk da han skulle oppsummere kampen. Han trakk fram lagkameratenes gode innsats.

Måltjuv

For første gang i karrieren ble han funnet god nok i startoppstillingen i toppserien, etter å ha scoret fire mål på de tre siste seriekampene. Og han ga trener Knut Tørum svar på at det var rett valg å gi ham tillit.

I slutten av første omgang hadde Clarence Goodson stanget inn 1-0 etter corner fra Cristiano Bolaños.

Amerikaneren var under press i feltet, men var aggressiv og presis i avslutningen.

Fyrverkeri

Det store fyrverkeriet startet i annen omgang da Geir Ludvig Fevang flikket inn 2-0 i nærmeste hjørne etter et vakkert framspill fra Branislav Milisevic. I løpet av sju minutter i annen omgang scoret Start tre ganger uten at Pavel Londak i Glimt-målet kunne gjøre noe for å forhindre det.

Trener Knut Tørum mente laget spilt svært bra.

– Offensivt var vi bra, men også defensivt fungerte det minst like godt, sa Tørum.

Bodø/Glimt spilte seg til få sjanser og var bare på få, sporadiske angrep mot Start-målet.

– Vi jobber ikke hardt nok og har ikke nok trøkk i beina, var Glimt-trener Kåre Ingebrigtsens korte oppsummering. (©NTB)