Vil kjempe mot overgrep i islams navn

<!--  /* Style Definitions */  p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal 	{mso-style-parent:""; 	margin:0cm; 	margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:11.0pt; 	font-family:Arial; 	mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; 	mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 	{size:595.3pt 841.9pt; 	margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; 	mso-header-margin:35.4pt; 	mso-footer-margin:35.4pt; 	mso-paper-source:0;} div.Section1 	{page:Section1;} --><p class="MsoNormal">Partileder Siv Jensen talte til forsamlingen under landsmøtet til FrP på Gardermoen fredag ettermiddag. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX</p>
Partileder Siv Jensen talte til forsamlingen under landsmøtet til FrP på Gardermoen fredag ettermiddag. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX

<pOverfallsvoldtektene i Norge gjøres av utlendinger. Og talibanene får fritt leide til Norge. Det trakk Siv Jensen fram i sin bevisst kvinne-innrettede landsmøte-tale.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gardermoen (ABC Nyheter): Klokka 16 sto en smilende partileder Siv Jensen på scenen på Fremskrittspartiets landsmøte.

For første gang som leder, og ikke som formann, etter at en vedtektsendring halvannen time før endret tittelen. Og 115 dager før stortingsvalget utløste hun gang på gang ovasjoner for sine poenger.

Sakene var typiske Frp-saker, men innpakningen var ny: Partilederen illustrerte alle sine poenger med å vise fram kvinner fra land og strand rundt.

Fra Betzy Kjelsberg til Frp

- I mitt hode er det de vanlige menneskene som med sin utrettelige innsats hver eneste dag, som er de ekte heltene, sa Jensen.

Hun startet med å ta sin oldemor, kvinnesaksforkjemperen Betzy Kjelsberg, til inntekt for privat arbeidsformidling og private framfor offentlige tjenester.

- Den venstreorienterte eliten i Norge har i sin iver etter å være liberale, lukket øynene for tvangsekteskap, kjønnslemlestelse, for å frata retten til halvparten av befolkningen på jorden retten til bevegelsesfrihet, utdanning og bevegelsesfrihet, tordnet Jensen til et takknemlig publikum og konkluderte:

- Det er Fremskrittspartiet og andre frihetselskende liberale partier verden over, som tar denne kampen!

Vil du vite hvorfor Siv Jensen legger opp sin valgkampstrategi som hun gjør, så ta en titt bak kulissene her.

Undersøkelse og straff

- Derfor vil Fremskrittspartiet innføre obligatorisk undersøkelse av kjønnslemlestelse av jenter, straffeforfølgelse av foreldre som begår slike overgrep, og det er derfor vi vil ha 24-årsgrense for å unngå tvangsekteskap, sa Frp-lederen videre.

- Den viktigste kvinnekampen rundt i verden er kampen mot alle overgrepene som skjer i Islams navn!

Det sa Jensen deretter på en kort pressekonferanse.

Fra overfall til frihet

Jensen trakk fram at politiet nylig slo fast at alle overfalls-voldtekter var gjort av utenlandske menn, trolig fordi de har et annet kvinnesyn.

- Da rykket selvfølgelig Antirasistisk Senter ut med en gang. Men vi kan ikke løse dette problemet uten at vi tør å føle sannheten! Og vi skal få friheten til kvinner i alle landets gater! sa Jensen.

Typiske Frp-saker. Men selv er Siv Jensen en atypisk Frp-velger. Hun hadde piano i barndomshjemmet.

- Fritt leide for talibanene

Frp-lederen listet også opp terrorangrepene i New York 11. september 2001, bombene i Madrid i 2004 og i London 2005, blant annet som begrunnelse for partiets sterke støtte til norske tropper i Afghanistan - et poeng som også ble illustrert med en kvinne, moren til en av soldatene.

- Så opplever vi det absurde at talibanerne nærmest får fritt leide til Norge - for sine brutale angrep på kvinner og barn i Afghanistan! anklaget hun.

Jensen vil ha Mullah Krekar og talibanene som er her til lands, i forvaring inntil de kan sendes ut.


- Statlig tjuveri av pensjon

Siv Jensen fokuserte også på minstepensjonistene, igjen konkretisert ved en kvinnelig Frp-velger på Romerike.

- De fleste minstepensjonistene i Norge er kvinner. Kvinnene valgte å være hjemme med barna, forklarer hun og forteller om kvinnen som blir vist fram på skjermen:

- Hun får sin pensjon avkortet. Fordi hun og mannen bor sammen.

- Det er statlig tjuveri! sier Siv Jensen.

- Frp vil fjerne dette tjuveriet bare fordi de er gift. Og vi vil bevare det bestående pensjonssystemet for å unngå at det blir begått nok et ran,.varsler hun.

Vil ha flere kvinne-velgere

- Hvilke hensyn gjorde at du synliggjorde alle dine poenger i landsmøtetalen med kvinner?

- Fordi viktig å vise at stadig flere kvinner sympatiserer med og stemmer på Frp, sier Jensen til ABC Nyheter.

- Gjør det, eller bør gjøre det? På strategikonferansene deres kom det fram at Frp har overvekt av menn med kort yrkesrettet utdannelse?

- Jeg håper vi får enda flere. Men allerede nå har langt flere kvinner i forskjellig alder og yrker funnet veien til Fremskrittspartiet, sier partilederen.

Hva som skjer på landsmøtet, kan du selv se på Frps nett-TV her.

Les også: Frp-stormløp mot samene.

Personvernpolicy