Avslo City-bud på 1,3 milliarder

IKKE GODT NOK: Barcelonas argentinske juvel Lionel Messi vil ikke vurdere milliard-budet fra Manchester City. FOTO: Scanpix
IKKE GODT NOK: Barcelonas argentinske juvel Lionel Messi vil ikke vurdere milliard-budet fra Manchester City. FOTO: Scanpix

<pFotballspilleren Lionel Messi har avslått et milliardbud fra Manchester City.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den spanske sportsavisen Marca ønsket den engelske klubben å kjøpe argentineren ut av kontrakten med Barcelona for rundt 1,3 milliarder kroner. I tillegg var City villig til å betale Messi nærmere 90 millioner kroner i årslønn over fire år.

21-åringen, som alltid har insistert på å bli i Barcelona, skal umiddelbart ha avvist tilbudet. Avisen mener også å vite at Real Madrids Raul også skal ha avvist et bud fra den styrtrike City-eieren sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan.

Den spanske avisen AS opplyser at City også er interessert i Atletico Madrid-spillerne Sergio Aguero og Diego Forlan. Valencias David Villa er også på ønskelisten.

Manchester City ble tatt over av Abu Dhabi United Group i fjor høst. Klubben ble med det øyeblikkelig en av verdens rikeste. I september viste eierne handlekraft da de kjøpte brasilianske Robinho for rundt 280 millioner kroner.

Personvernpolicy