Kings liv blir film

Kings liv blir film
Kings liv blir film

<pSteven Spielberg skal produsere.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Produksjonsselskapet til Steven Spielberg DreamWorks har kjøpt rettighetene til fortellingen om livet til Martin Luther King Jr. Nå er en kinofilm om frigjøringshelten i planleggingsfasen, melder underholdningsmagasinet Variety. Steven Spielberg skal selv være medprodusent på filmen.

Martin Luther King Jr. ble myrdet i 1968 i Memphis bare 39 år gammel. Før han døde sikret han opphavsrettighetene til bøkene og talene sine.

DreamWorks prosjekt er den første filmen som er autorisert av Kings etterkommere. Filmselskapet står fritt til å disponere Kings skrevne ord og taler, inkludert hans berømte «I have a dream» tale for å kunne skape et så komplett portrett av livet hans som mulig.

- Vi er alle beæret over at King Estate gir oss muligheten til å fortelle historien om disse definerende historiske hendelsene. Vi håper at at filmens kreative kraft og betydningen av Dr Kings liv tilsammen skal kunne skape en mektig historie som vi alle kan være stolte av, uttaler Steven Spielberg.

Personvernpolicy