Leter etter savnet mann ved Sjusjøen

<pEn større leteaksjon er satt i gang etter en mann i 30-årene som ikke dukket opp på jobb etter en hyttetur på Sjusjøen i Ringsaker kommune.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den savnede er i 30-åra og kommer fra Lillehammer. Han skal fredag ha reist til Elgåsen på Sjusjøen for å tilbringe helgen alene i hytta til en slektning. Da mannen ikke dukket opp på jobb mandag, slo arbeidsgiveren alarm.

Politiet fant mandag mannens bil utenfor den aktuelle hytta.

– Vi forsøkte å spore mobiltelefonen hans, men fant at den ikke hadde vært i bruk siden mandag morgen, sier operasjonsleder Henning Olsen i Hedmark politidistrikt til NTB.

Hunder fra Norske Redningshunder lette tidlig mandag kveld i et område på omkring en kvadratkilometer. 50 letemannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp står klare til å ta over hvis hundesøket blir resultatløst.

– Vi har foreløpig ingen planer om å avslutte søket etter at det blir mørkt, og vil fortløpende vurdere om vi skal utvide søkeområdet, sier Olsen.

Et Sea King redningshelikopter var mandag ettermiddag på vei til Sjusjøen for å delta i letingen, men måtte snu på grunn av tett tåke. (©NTB)

Personvernpolicy