West Brom rykker ned

RYKKER NED: Chris Brunt i West Bromwich konstaterer at laget rykker ned etter å ha tapt for Liverpool søndag. Foto: Scanpix.
RYKKER NED: Chris Brunt i West Bromwich konstaterer at laget rykker ned etter å ha tapt for Liverpool søndag. Foto: Scanpix.

<pWest Bromwich rykker ned fra den engelske toppdivisjonen etter at det ble 0-2-tap for Liverpool på hjemmebane søndag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steven Gerrard og Dirk Kuyt satte den velkjente spikeren i kisten for West Brom. Klubben klarte ikke å gjøre som i 2005, da den kom tilbake på mirakuløst vis og berget plassen.

Gerrard utnyttet en tabbe av forsvarsspilleren Shelton Martis da han åpnet scoringsballet etter 28 minutter, mens Kuyt la på til 2-0 etter en times spill.

West Brom presset på for å komme tilbake, og hadde også store sjanser, som da innbytteren Luke Moore traff treverket kvarteret før full tid. Mål ble det imidlertid ikke.

Dermed beholder klubben sisteplassen med 31 poeng. Sunderland, Hull, Newcastle og Middlesbrough kjemper fortsatt for å unngå å fylle de to siste nedrykksplassene.

Liverpool kjemper for annenplassen i England, etter at Manchester United ble seriemester lørdag. Liverpool står med ti kamper på rad uten tap og har 83 poeng. (NTB)

Personvernpolicy