Meny

Alvorlig for brudgom etter rallyulykke

STOPP: Det var i denne bilen 40-åringen var passasjer når det gikk galt lørdag. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skadene til den vordende brudgommen som lørdag fikk en dramatisk flytur i en rallybil i Stjørdal, ble søndag beskrevet som alvorlige av sykehusets lege.

Den 40 år gamle mannen var passasjer i den innleide rallybilen i sitt eget utdrikningslag. I høy hastighet endte ferden på Lauvåsen pukkverk i Stjørdal på taket og ned en skråning før bilen stanset med store materielle skader.

Både fører og passasjer var utstyrt med hjelm og heldress. I tillegg til at de var fastspent med sekspunkts bilbelter, hadde rallybilen et veltebur. Folk som så bilen på nært hold etter ulykken mener at blant annet veltebøylene i kjøretøyet kan ha berget livene til dem om bord, skriver adressa.no.

St. Olavs hospital skriver i en pressemelding søndag at mannen har alvorlige skader, men at tilstanden hans er stabil. Han klaget over smerter i nakken etter ulykken lørdag. 40-åringen ligger på intensivavdelingen på sykehuset.

Sjåføren av bilen uttalte søndag at han trodde en brukket felg var årsaken til ulykken.

Ingen i utdrikkingslaget, verken den kommende brudgommen eller noen andre av deltakerne, skal ha vært beruset. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus