Meny

Var student ved skole i Playa del Carmen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen som er smittet av H1N1-viruset, var student ved Gateway College i Playa del Carmen på den mexicanske østkysten.

Det bekrefter skolens daglige leder, Ulrika Herlofsen.

– Vi vet at en av våre studenter er smittet. Om den kvinnelig studenten har vært vår student, har vi ikke fått klarlagt ennå. Jeg venter på tilbakemelding fra Folkehelseinstituttet, sier Herlofsen til Aftenposten.no.

Meldingen om at en mann og en kvinne, begge i 20-årene, er smittet av det som tidligere var kjent som svineinfluensa, kom lørdag kveld. De to er på bedringens vei.

Herlofsen mener at mannen, som reiste til Norge via Atlanta i USA, må ha blitt smittet på vei hjem fra Mexico.

– Vi har vært veldig nøye med å følge opp våre studenter i Mexico, og ved den minste antydning til sykdom er de sendt til lege, men så langt er ingen av våre studenter i Mexico blitt smittet, sier den daglige lederen ved Gateway College.

20 norske studenter er igjen ved skolen. Alle de 96 norske studentene har fått tilbud om å avslutte semesteret ved skoler i Norge.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus