Meny

Skavlan tilbake på NRK

HJEMKOMST: Fredrik Skavlan har hatt stor suksess i Sverige med sitt talkshow  «Skavlan». Til høsten blir programmet en samproduksjon mellom NRK og SVT. FOTO: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredrik Skavlan skal fra høsten av lede et talkshow som skal sendes både på NRK og SVT. Dermed kan programmet nå 13,8 millioner skandinaver på fredagskveldene.

«Skavlan» blir en samproduksjon mellom SVT og NRK og skal ha sin første sending i september.

– Et bra talkshow handler først og fremst om hvor interessante gjester og historier som er med. Derfor kjennes det helt fantastisk for meg og redaksjonen å kunne utvide våre jaktmarker til to land, sier Fredrik Skavlan.

Det er første gang at SVT og NRK går sammen om et prosjekt som dette, og programmet skal både være en fortsettelse av suksessen i Sverige og et etterspurt comeback i Norge. Programmet sendes fredag kveld i begge kanaler.

Om å bli «norsk» igjen, sier Fredrik Skavlan:

– Jeg ble jo ekstra glad for at såpass mange nordmenn fulgte reprisen rundt midnatt av det helsvenske «Skavlan», og da føltes det riktig å følge opp med en norskere utgave. Kall det gjerne hjemlengsel. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus