Meny

Møt Lars, Lars og Psychomotor

Møt Lars, Lars og Psychomotor

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen Thoresen intervjuer deLillos og Motorpsycho.

Var du blant dem som ikke fikk med deg ABC Nyheters direktesending fra backstage på Athletic Sounds storslåtte 25-årsjubileum? Eller var du til stede, men gikk glipp av hva som skjedde bak scenen? Fortvil ikke. Vi har samlet høydepunktene fra den fire timer lange direktesendingen backstage på ABC TV.

Vi har tidligere vist intervjuene med BigBangs Øystein Greni, Elvira Nikolaisen, Sivert Høyem og DumDum Boys' Kjartan Kristiansen og Aslak Dørum.

Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha intervjuet, med ett unntak, alle artistene bak scenen etter deres opptreden på ABC TVs fire timer lange direktesending på nett.

Platestudioet Athletic Sound ble etablert av Kai Andersen i 1983.

Studioet ble startet i en kjeller i Halden våren 1983, men flyttet allerede i 1986 inn i en gammel gymsal (derav navnet) hvor det fremdeles er lokalisert.

I løpet av de 25 årene som er gått har mange sterke norske band vært innom Halden, noe som ble gjenspeilet av artistene som dukket opp i Brygga Kultursal, Haldens nye konsertsal, for å lage festforestilling tirsdag 28. april.

Under den utsolgte forestillingen spilte følgende artister: BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Moving Oos, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russel, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Marthe Valle.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus