Meny

Sparer ikke stopper på grunn av penger

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen avviser påstandene om at Alo Bärengrub (bildet) utelates fra førstelaget for at Glimt skal spare penger. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt må betale en sum penger til Flora Tallinn den dagen stopperen Alo Bärengrub oppnår et visst antall kamper for nordlendingene.

Bodø (NTB): Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen avviser imidlertid påstandene om at estlenderen utelates fra førstelaget for at Glimt skal spare penger.

– Det stemmer at det finnes en slik klausul. Jeg som trener kan likevel ikke gå rundt å ta slike hensyn. Jeg tar ut det laget jeg mener til en hver tid er best skikket til å ta poeng for Bodø/Glimt, sier Ingebrigtsen til Avisa Nordland.

Ifølge lokalavisen har det de siste ukene verserte heftige rykter om at Bärengrub utelates av Glimt-laget som følge av klausulen i kontrakten.

– Til opplysning har Karl Morten Eek spilt best for B-laget sammenlignet med Alo Bärengrub. Derfor er han nærmere en plass på A-laget.

– Så du utelukker at Bärengrub ikke blir brukt fordi denne klausulen finnes i kontrakten?

– Det utelukker jeg ja. Jeg kan ikke la vær å bruke Per Verner Rønning i startoppstillingen, fordi jeg er redd for at han skal spille så bra at han blir solgt til andre klubber. Slik går det ikke an å tenke, slår Ingebrigtsen fast. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus