Meny

Forgiftet 22-åring skal obduseres

Forgiftet 22-åring skal obduseres

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thailandsk politi etterforsker flere dødsfall.

Bangkok (NTB): Utenriksdepartementet har ikke fått noen tilbakemelding fra Thailandsk politi som etterforsker hvorfor en 22 år gammel norsk kvinne døde mandag på et sykehus i Thailand. Ifølge Nettavisen skal hun nå obduseres for å fastslå dødsårsaken, skriver Nettavisen.

- Vi er også informert om at en amerikansk kvinnelig turist døde dagen før, og at politiet etterforsker de to dødsfallene. Men vi har ikke fått noen tilbakemelding fra politiet, sier pressevakt Anders Rikter i Utenriksdepartementet til NTB.

Den norske ambassaden i Bangkok og sjømannsprest Lars Haugan i Pattaya bistår familien til den avdøde 22-åringen og studievenninnen på 20 år som også ble syk under oppholdet på Phi Phi øyene.

Sjømannspresten opplyser til Nettavisen at venninnen har kommet til hektene og at hun har hatt flere samtaler med thailandsk politi. Ut fra samtalene med jenta, sier sjømannspresten at det kan virke som om de to jentene har drukket noe som har forgiftet dem.

Det mystiske dødsfallet settes også i sammenheng med at en amerikansk kvinne døde søndag,. Den amerikanske kvinnens forlovede opplyser til den thailandske avisen Andaman Times at de bodde på samme gjestehus i Phi Phi som de norske kvinnene.

Ryan Kells antyder også at forgiftning kan være årsaken til at forloveden Jill St. Onge fra Seattle begynte å kaste opp etter å ha spist hamburgere på rommet. Hun døde på vei til sykehuset.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus