Meny

Her skal slaget stå

Alexander Rybak har akkurat hatt første gjennomgang av låta Fairytale på scena hvor det store slaget snart skal stå. Foto: Eurovision.tv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ettermiddag stod Alexander Rybak på scenen i Moskva. Det er her neste ukes store slag skal stå.

Alexander Rybak er i full sving med forberedelsene til den internasjonale finalen i Moskva 16. mai. I dag stod han på den imponerende MGP-scenen i Olympiyski Indoor Arena i Moskva sammen med kordamer og dansegruppa Frikar for å ha første gjennomgang av låta «Fairytale» før neste ukes store slag.

Først må han kvalifisere seg i semifinalen torsdag 14. mai. Går alt etter planen, kommer han tilbake igjen for å kjempe om seieren i hovedfinalen lørdag 16. mai.

Videoopptakene fra dagens øvelser er allerede lagt ut påYouTube og tyder på at det er gjort få forandringer med framførelsen siden Rybak feiet all konkurranse av banen i Oslo Spektrum i februar.

Bak Rybak og co viser en gigantskjerm bilder som ser ut som om de er inspirert av Bryggen i Bergen.

På pressekonferansen etter at dagens gjennomgang var over, innrømmet Alexander Rybak at han holdt igjen vokalmessig i dag, og at han først og fremst brukte øvelsen på å bli kjent med scena og omgivelsene.


Hva tror du om Norges vinnersjanser? Skriv inn din kommentar i feltet under.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus