Meny

Fabregas lei ryktene om Arsenal-exit

LEI RYKTENE: Spørsmålene om mulig Fabregas-overgang til spansk eliteserie har vært mange, men Fabregas selv insisterer på at han blir i Arsenal. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cesc Fabregas mener fremtiden sin hører hjemme i Arsenal, og avfeier alle rykter om overgang til spansk klubbfotball.

– Hvor mange ganger må jeg si det? Min fremtid tilhører Arsenal, og jeg ønsker å bli i denne klubben. Jeg trenger ikke forsikre alle og en hver om at jeg blir, sa Fabregas på pressekonferansen foran tirsdagens returoppgjør mot Manchester United i semifinalen i mesterligaen.

Spørsmålene om mulig Fabregas-overgang til spansk eliteserie har vært mange. Spesielt etter at både Real Madrid og Barcelona har uttrykt interesse for Arsenals midtbanespiller. Men Fabregas selv tar det hele med ro.

– Navnet mitt er blitt koblet til mange klubber de siste fire årene, men jeg er fortsatt her i Arsenal. Det burde tale for seg selv, slår spanjolen fast.

– Takknemlig

Fabregas lovpriser klubben han har vært en del av siden 2003, og er takknemlig for at manager Arsène Wenger har satset på ham og andre spillere i svært ung alder:

– Jeg er glad for alt Arsenal har gjort for meg. Hadde jeg ikke kommet hit som 16-åring ville jeg kanskje ikke hatt muligheten til å spille semifinaler og en eventuell mesterligafinale.

– Vår viktigste kamp

22-åringen forstår at tirsdagens kamp mot United er betydningsfull, og han ønsker å gjøre alt for å føre Arsenal til en ny mesterligafinale.

– For de fleste spillerne blir United-kampen den viktigste i deres karriere, og kanskje den største kampen noensinne som er blitt spilt på Emirates Stadium. Vi ønsker å skape historie, og vinne et trofé klubben aldri har oppnådd før, sier Fabregas.

Arsenal kom til sin første mesterligafinale i 2006, men tapte den gang 1-2 mot Barcelona. Det kan bli en reprisefinale hvis London-klubben slår Manchester United med minst to mål (tapte 0-1 i første kamp), og Barcelona seirer over Chelsea (0-0 i første kamp) onsdag kveld. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus