Her har Carew lurt Hulls offsidefelle

Her overlister John Carew Hull-keeper Boaz Myhill. Foto: REUTERS/Eddie Keogh

<pSe nordmannen stanse Aston Villas seierstørke her.</p

London (NTB): John Carew lurte Hulls offsidefelle og ble matchvinner med sin scoring etter 34 minutter da Aston Villa slo nedrykningstruede Hull 1-0 mandag.

Carew stoppet også Aston Villas seierstørke, for før mandagens seier hadde ikke laget sikret seg en trepoenger på tre måneder. Nordmannen spilte 86 minutter for laget sitt og var toneangivende i perioder i kampen.

Han hadde også en flott heading som strøk noen centimeter utenfor like før han scoret det avgjørende målet.

Dermed ligger Aston Villa på femteplassen på tabellen, mens Hull som bare har vunnet en eneste gang på 14 kamper i ligaen er i store vanskeligheter nederst på tabellen når bare tre serierunder gjenstår. Aston Villa på sin side kan ikke bli dårligere enn nummer seks denne sesongen.

Flott crossball

Carew fikk en flott crossball fra Ashley Young da han scoret det nydelige målet sitt etter vel halvtimen på Villa Park.

Gareth Barry hadde muligheten til å doble ledelsen etter at Carew hadde scoret, men Hull-keeper Boaz Myhill avverget med en fantomredning.

Hull kjempet og slått for en utligning, men hjemmelaget hadde god kontroll, selv om også Hull hadde et par brukbare muligheter mot slutten.

Dermed ser det ut som om Hull-eventyret i eliteserien kan bli veldig kort og ende etter bare en sesong.

Scoringen var Carews 14. denne sesongen, og målet sikret også Aston Villa plass i europeisk fotball kommende sesong. Ikke rart den norske landslagsspilleren var dagens helt i Aston Villa. (©NTB)