Meny

Norsk kvinne (22) død i ferieparadis

DØDE MANDAG: EN 22 år gammel Drammensjente døde på et sykehus i Thailand etter å ha fått et illebefinnende her, på Phi phi-øyene. Foto: Panoramio/Google Maps

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mellomlandet på vei hjem fra studier i Australia. Døde natt til mandag.

En 22 år gammel norsk kvinne fra Drammen døde mandag på et sykehus i Thailand. Hun skal ha fått et illebefinnende på Phi phi-øyene, og ble raskt dårligere.

Dødsårsaken er ikke endelig fastslått, men etter det ABC Nyheter erfarer skal drammensjenta ha blitt forgiftet. Hennes studievenninne ble alvorlig syk, men skal nå være på bedringens vei. Hun skal ha vært svært dårlig, men det er ikke kjent hvordan jentene skal ha blitt forgiftet.

Øya de befant seg på har ikke sykehus. Nærmeste sykehus ligger på fastlandet, 50 kilometer unna.

Skal etterforskes

- Vi kan bekrefte at en 22 år gammel norsk kvinne døde på et sykehus i Thailand natt til mandag, og at lokalt politi kommer til å etterforske dødsfallet, sier Anders Rikter, pressevakt i UD til ABC Nyheter.

Politietterforskning er helt vanlig prosedyre så lenge så unge mennesker er innblandet.

- Ingen tegn på noe kriminelt

Ambassaden i Thailand bistår nå de pårørende, og en representant for sjømannskirken kommer til å reise ned til Phi phi for å støtte den avdødes studievenninne.

Det er ifølge UD så langt ikke noe som tyder på at det skal ha skjedd noe kriminelt.

Phi phi-øyene er et svært ettertraktet reisemål, og nattelivet på øyene er kjent utover landegrensene.
Vis større kart

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus