Meny

En person omkom etter båtkrasj

Én person er savnet i Tromøysundet utenfor Arendal. Faksimile: Google Maps

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Speedbåt gikk på skjær utenfor Arendal.

En person omkom etter at en båt med fire personer om bord kjørte på et skjær øst for Tromøysund i Arendal mandag ettermiddag.

Ifølge Agderposten ble den omkomne funnet på åtte meters dyp av en dykker fra redningsskøyta Sundt Flyer 40-50 minutter etter at politiet fikk melding om ulykken.

Vitner på stedet forteller at det ble foretatt gjennopplivning på land, før vedkommende ble fraktet med ambulanse til sykehuset.

– Klokka 13.50 i dag fikk vi melding om at en båt med fire personer om bord har veltet i Tromøysundet. En av disse personene er savnet, fortalte Operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, Per Launes til ABC Nyheter ved 14.45-tiden mandag.

Operasjonsleder Per Launes kan foreløpig ikke si noe om alder eller kjønn på personene om bord i speedbåten som skal ha kjørt på et skjær og havarert.

Båten står nå halvveis oppå skjæret, men med akterenden i vann.

Kirurgisk bakvakt Sverre Vasli ved Sørlandet sykehus Arendal forteller at en personen omkom, og tre personer ble lettere skadd og fraktet til legevakten.

- En person kom inn uten livstegn. Det ble forsøkt gjennopplivning, men avsluttet etter en stund, sier Vasli til agderposten.no.


Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om ulykken klokken 13.51.


Det er ikke kjent hva som foranlediget ulykken.


Vis større kart

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus