Meny

Krever unnskyldning fra kona

ISFRONT: Silvio Berlusconi krever en offentlig unnskyldning fra kona Veronica Lario etter at hun ba om skilsmisse. Foto: AP
 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Italias statsminister er sur på kona.

Italias statsminister Silvio Berlusconi krever en offentlig unnskyldning fra kona Veronica Lario etter at hun søndag ba om skilsmisse.

Paret har vært gift i 19 år, men ekteskapet har skrantet de siste årene, og det har vært en offentlig hemmelighet at de to har bodd hver for seg i lang tid.

Dråpen som fikk begeret til å renne over for Lario, en tidligere skuespiller, var da ektemannen deltok i bursdagen til en 18 år gammel kvinne.

– Jeg kan ikke akseptere dette. Hvordan kan jeg leve med en slik mann, sa Lario ifølge venner, og beskyldte i samme åndedrag Berlusconi for å flørte med mindreårige.

Først ville ikke den vanligvis så frittalende Berlusconi kommentere skilsmissekravet, men mandag tok han bladet fra munnen.

– Veronica må be om unnskyldning offentlig. Jeg vet imidlertid ikke om det vil være nok, sier statsministeren til avisen Corriere della Sera.

Han uttrykte sinne over at kona fremmet skilsmissekravet midt i EU-valgkampen.

– Det er tredje gang hun gjør dette mot meg midt i en valgkamp. Det er rett og slett for mye, fastslår Berlusconi.

På spørsmål om det fremdeles er håp om å redde ekteskapet, svarer 72-åringen tvilende.

– Jeg tror ikke det. Jeg er heller ikke så sikker på om jeg vil redde det denne gangen, sier han. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus