Meny

Juventus snublet mot bunnlag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettsus tre minutter på overtid sikret bunnlaget Lecce ett poeng i møtet med medaljejagende Juventus søndag.

Roma (NTB): Torino-laget ligger fire poeng etter Milan i kampen om annenplassen i serie A etter 2-2 mot Lecce på hjemmebane.

Pavel Nedved scoret begge Juventus' mål etter at Axel Cedric Konan hadde gitt gjestene ledelsen i det 11. minutt, men det holdt ikke helt inn.

En nikk av José Castillo tre minutter på overtid ødela for «den gamle damen».

Dermed er det hele elleve poeng opp til Inter for Juventus når fire kamper gjenstår.

Milan fikk lett match mot Catania. Filippo Inzaghi og Kaka scoret for laget fra motebyen, som fortsatt kan håpe på at byrival Inter snubler stort på oppløpet. Men Zlatan Ibrahimovic' lag har absolutt overkommelig motstand i de fire siste kampene (Chievo, Siena, Cagliari og Atalanta) og ser ut til å styre mot sitt fjerde strake seriegull.

John Arne Riise spilte hele 0-0-kampen og pådro seg gult kort i hjemmemøtet med Chievo.

Medaljetoget er gått for Roma denne sesongen. Laget er også åtte poeng bak Fiorentina på mesterligaplass.Kampen mot nedrykk til serie B blir tett.

Reggina (27 poeng), som ligger sist, har bare tre poeng opp til Torino på sikker plass. Også Lecce (28) og Bologna (29) står med gjørme til knærne når fire kamper gjenstår.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus