Meny

Ikke alvorlig skadd etter knivstikking

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

34-åringen som ble stukket i ryggen på Jernbanetorget i Oslo lørdag fikk ikke alvorlige skader.

Oslo (NTB): Ingen er så langt pågrepet i saken.

Mannen ble påført tre knivstikk i ryggen foran flere titall vitner ved Jernbanetorget i Oslo ved 18.30-tiden. Han ble fraktet til Ullevål universitetssykehus.

- Skadene hans er å betegne som moderate. Stikkene traff ingen vitale deler, så han blir trolig utskrevet i løpet av kvelden eller søndag morgen, sier sentralvaktleder Jon Rune Lande i Oslo politidistrikt til NTB.

Ingen er så langt pågrepet i saken. Politiet har foreløpig ingen oversikt over hendelsesforløpet, men vitner skal ha sett personer som løp på gata i forkant av episoden.

Ifølge Aftenposten jaktet gjerningsmannen, som også skal ha vært sammen med en ung kvinne, på offeret gjennom gatene i nærheten av stasjonen i forkant av episoden.

Politiet håper å kunne avhøre fornærmede lørdag kveld eller tidlig søndag, og sjekker også om overvåkingskameraer har fått med seg episoden.

- Vi skal avhøre flere vitner, men ingen som har sett selve knivepisoden har foreløpig meldt seg til oss, sier Lande.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus