Meny

Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne fredag kveld ble knivstukket i Trondheimsveien i Oslo.

Den 30 år gamle kvinnen ble alvorlig skadd, men tilstanden bedret seg lørdag.

– Hun var alvorlig skadd, men er nå operert og det ser ut til å gå bra, sier vaktleder Kjell Pedersen ved sentralvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var klokken 20 fredag at politiet fikk melding om at en kvinne var blitt knivstukket ved krysset Herslebs gate/Trondheimsveien på Sofienberg i Oslo. Kvinnen hadde med seg sin lille datter da knivstikkingen skjedde. Ti minutter senere pågrep politiet en 25 år gammel mann, som ifølge VG Nett er kvinnens ekskjæreste.

– Vi har siktet ham for forsøk på drap, sier Pedersen.

Les også: Kvinne knivstukket foran datteren sin

Mannen skulle lørdag ettermiddag eller kveld bli avhørt av politiet. Mandag blir 25-åringen fremstilt for varetektsfengsling.

Politiet ville av hensyn til etterforskningen ikke uttale seg noe om hva slags motiv som skal ligge bak knivstikkingen.

Ifølge VG Nett var kvinnen ute og gikk sammen med barnet og på vei inn i en bil da mannen angrep henne med kniv bakfra. Barnet ble vitne til at moren ble knivstukket flere ganger. Vitner på stedet klarte å gripe inn og stoppe mannen i påvente av at politiet kom til stedet og pågrep ham. Politiet beslagla en kniv som ble funnet på stedet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus