Meny

Speiderbarn fant lik i skogen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En speidergruppe gjorde et uhyggelig likfunn i et turområde i Albertslund utenfor København torsdag kveld.

Speidergruppen som bestod av barn og noen voksne kom overfor liket under deres årlige søppelplukking i turområdet Vestskogen i Alberslund rundt klokken 19 i går kveld.

Et av barna oppdaget noe som stakk opp av jorden. Det de først trodde var dyrerester, viste seg å være det ene beinet til mannen.

- Barna har formodentlig ikke forstått at det var et menneskebein som stakk opp av jorden, men da lederne så etter, var de jo ikke i tvil. De fikk slått alarm, sier etterforskningsleder Steen Ørskov Larsen i Københavns Vestegns politi til Ekstrabladet.dk.

Kort tid etter rykket politiet ut til området med hundepatrulje og kriminalteknikere. Etter å ha arbeidet på funnområdet hele natten, kunne rettsmedisinerne tidligere i dag konstantere at liket er en mann som anslås å være mellom 25 og 50 år gammel.

Åstedsgranskningen viser at liket var forsøkt gjemt under en halvmeter med jord, og at det trolig har ligget der i flere måneder.

På bakgrunn av omstendighetene, tror politiet at mannen skal ha blitt drept.

- Vi går sterkt ut ifra at det er snakk om drap. Vi har sikret en masse ting fra stedet, men verdien av disse tingene er ennå uviss, sier Ørskov Larsen til den danske avisen.

Trolig skal en rev eller et annet dyr ha snust opp og gravd frem liket.

- Mannen har trolig ligget her i flere måneder. Han er svært medtatt, men er ikke gått i helt forråtnelse. Det er stadig tøyrester, men vi har ikke fått identifisert han ennå, sier Ørskov Larsen.

Det er ikke blitt konstantert noe skader på liket. Senere i dag vil det bli foretatt en obduksjon av funnet.


Vis Albertslund i et større kart
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus