- Likfunn i Larvik var trolig selvmord

Det dramatiske funnet av en død person i Bøkeskogen i Larvik torsdag kveld, hadde ikke bakgrunn i en kriminell handling. Det dreier seg om et trolig om et selvmord, mener etterforskerne Foto: Nyhetsfoto.no / SCANPIX
Det dramatiske funnet av en død person i Bøkeskogen i Larvik torsdag kveld, hadde ikke bakgrunn i en kriminell handling. Det dreier seg om et trolig om et selvmord, mener etterforskerne Foto: Nyhetsfoto.no / SCANPIX

<pet dramatiske funnet av en død person i Bøkeskogen i Larvik torsdag kveld, hadde ikke bakgrunn i en kriminell handling. Det dreier seg om et trolig om et selvmord, mener etterforskerne.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avdøde er en 29 år gammel mann fra Larvik. Mannen som ble funnet av turgåerne like før klokken 19 i torsdag kveld var en psykiatrisk pasient var savnet fra en institusjon i Larvik siden torsdag ettermiddag, opplyser politiet fredag.

Etterforskerne jobbet ut fra at det hadde skjedd et drap og at en eller flere gjerningsmenn var på flukt, men det framstår nå som lite sannsynlig.

Politiet oppsøkte torsdag kveld bensinstasjoner i nærområdet, og avdekket at en person hadde kjøpt en bensinkanne og bensin torsdag ettermiddag.

Undersøkelser av mobiltelefonen som ble funnet på stedet sammenholdt med overvåkingsbilder førte politiet til vedkommendes identitet. Flere vitner har bekreftet at de har sett vedkommende med bensinkanne, alene på vei til Bøkeskogen torsdag ettermiddag.

Foreløpige undersøkelser viser at avdøde ikke var kneblet som først antatt, men at det var rester av en hettegenser. Avdøde er transportert til Rettsmedisinsk institutt i Oslo og vil bli obdusert fredag.

Politiet avventer obduksjonsrapporten før det blir foretatt eventuelt ytterligere etterforskning i saken. (©NTB)

Personvernpolicy