Gjenopplev flere høydepunkter

Dum Dum Boys forteller at de er i gang med ny plate. Foto: Anders Lindstad
Dum Dum Boys forteller at de er i gang med ny plate. Foto: Anders Lindstad

<pSe intervjuene med Sivert Høyem og DumDum Boys fra Athletic Sound-sendingen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Var du blant dem som ikke fikk med deg ABC Nyheters direktesending fra backstage på Athletic Sounds storslåtte 25-årsjubileum på tirsdag? Eller var du til stede, men gikk glipp av hva som skjedde bak scenen? Fortvil ikke. Vi har samlet høydepunktene fra den fire timer lange direktesendingen backstage på ABC TV.

I går presenterte vi opptak av intervjuene med BigBangs Øystein Greni og Elvira Nikolaisen. I dag gir vi deg anledning til gjenoppleve hva Sivert Høyem og DumDum Boys' Kjartan Kristiansen og Aslak Dørum fortalte bak scenen.

Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha intervjuet, med ett unntak, alle artistene bak scenen etter deres opptreden på ABC TVs fire timer lange direktesending på nett.

DumDum Of Our Lives?

Under tirsdagens konsert presenterte DumDum Boys den helt ferske låten «Snø På Mars» for første gang offentlig, og avslørte like etterpå at de arbeider med en ny plate i Göteborg-traktene, hvor The Soundtrack Of Our Lives også holder til. Kan dette bli årets norsk-svenske samarbeid på platefronten, mon tro?

Sivert Høyem skyndte seg hjem etter sin opptreden i Halden for å gjøre seg klar til Bergenfest, og avslørte blant annet at han hadde behov for å øve litt og vaske seg før han drar vestover. Han sa også at han skal varme opp for Leonard Cohen når han spiller i Langesund til sommeren.

Platestudioet Athletic Sound ble etablert av Kai Andersen i 1983.

Studioet ble startet i en kjeller i Halden våren 1983, men flyttet allerede i 1986 inn i en gammel gymsal (derav navnet) hvor det fremdeles er lokalisert.

I løpet av de 25 årene som er gått har mange sterke norske band vært innom Halden, noe som ble gjenspeilet av artistene som dukket opp i Brygga Kultursal, Haldens nye konsertsal, for å lage festforestilling tirsdag 28. april.

Under den utsolgte forestillingen spilte følgende artister: BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Moving Oos, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russel, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Marthe Valle.

Personvernpolicy