Rasende Lampard ringte radioprogram

FORBANNET - MED GOD GRUNN: På dagen ett år etter morens død, som gikk hardt inn på Lampard, fikk han via sin søster rede på at radiostasjonen LBC kalte ham for søppel og en elendig far etter bruddet med forloveden Elen Rives. FOTO: Scanpix
FORBANNET - MED GOD GRUNN: På dagen ett år etter morens død, som gikk hardt inn på Lampard, fikk han via sin søster rede på at radiostasjonen LBC kalte ham for søppel og en elendig far etter bruddet med forloveden Elen Rives. FOTO: Scanpix

<pChelsea-stjernen Frank Lampard (30) likte dårlig at et radioprogram kritiserte privatlivet hans og ringte inn for å forsvare seg.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På dagen ett år etter morens død, som gikk hardt inn på Lampard, fikk han via sin søster rede på at radiostasjonen LBC kalte ham for søppel og en elendig far etter bruddet med forloveden Elen Rives.

Radiodebatten, som åpnet for innringere, kom som en følge av Rives’ intervju med en journalist gitt på en bar forleden.

Frank Lampard hevdet at eksforloveden var påvirket av alkohol og ikke visste at hun pratet med en journalist da hun klaget over bruddet og det faktum at hun og parets to barn måtte flytte inn i en liten leilighet.

– Du aner ingenting om meg, og du hevder jeg er svak og søppel fordi jeg ikke har kjempet med nebb og klør (for å redde forholdet). Det vanskeligste med hele situasjonen er for meg ikke å våkne sammen med barna mine hver dag, sa Lampard i programmet.

– Jeg håper en dag at din kone eller kjæreste ikke kommer til deg og sier: «Jeg vil ikke være sammen med deg mer, og dessverre betyr det at du ikke får se barna noen dager i uken». Det ville såret deg også, men du måtte uansett ha håndtert det, fortsatte Lampard.

30-åringen fortalte at morens død i fjor hadde store følger for livet hans og forholdet til Rives.

– På dagen ett år etter mors død, tror du min søster trenger å høre at du sier slike ting i radioen, spurte Lampard radioverten James O’Brien. (©NTB)

Personvernpolicy