Melker Skien når Klanen kommer

<p><strong>DYRERE:</strong> Folk må belage seg på å betale litt ekstra for å se Odd-spillerne Alex Valencia (tv) og Morten Fevang til helgen. Årsaken er fordi det er Vålerenga som står på motsatt banehalvdel. (Foto: Scanpix)</p>
DYRERE: Folk må belage seg på å betale litt ekstra for å se Odd-spillerne Alex Valencia (tv) og Morten Fevang til helgen. Årsaken er fordi det er Vålerenga som står på motsatt banehalvdel. (Foto: Scanpix)

<pOdd Grenland vil ta seg mer betalt for inngangsbillettene enn vanlig når Vålerenga gjester Skien kommende søndag. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foran møtet med Martin Andresen og Vålerenga har skiensklubben skrudd opp billettprisen med 30 kroner for voksen og 15 kroner for barn og honnør. Folk som har sesongkort vil derimot ikke bli berørt av den varslede prisendringen.

– Det er ikke til å legge skjul på at vi er veldig spent på hvordan dette slår ut, sier Roy Haugen, billettsjef i Odd, til lokalavisa Varden.

Det er hjemmepublikummets plasser som får en ikke ubetydelig prisøkning når Odd får attraktiv motstand.

Test

Klubben ønsker i første omgang at Vålerenga-kampen er en test, men det foreligger allerede planer for at flere oppgjør i Skien løpet av sesongen vil være med en høyere inngangspris enn hva normalt er.

- Det er planlagt å gjøre det samme foran kampene mot Brann og Rosenborg. Alle kampene er oppgjør som normalt sett vil trekke godt med folk, fortsetter Haugen overfor Varden.

Advarer

Klanen, Vålerengas «mektige» supporterklubb, har forståelse for at telemarkingene ønsker å tjene litt ekstra på at en av publikumsmagnetene i Eliteserien gjester byen.

- Om vi liker at man selger billettene dyrere når VIF kommer? Nei, det gjør vi ikke, men har en viss forståelse for at klubber vil tjene ekstra slanter, sier talsmann for Klanen, Christian Kjellsen som også legger til at dette ikke alltid har fungert som arrangørklubbene har ønsket og sett for seg.

– Bønda på Skedsmo (les: Lillestrøm, red.anm.) satte opp prisen til oppgjøret mot oss i 2002. Vi uteble og så kampen på storskjerm i Oslo i stedet. Nå blir det ikke slik i Skien, som faktisk ligger på normal supporterpris.

Ordinær billettpris på Skagerak Arena ligger på mellom 100 kr. - 250 kr. for hjemmesupporterne. Gjestende lags fans må til vanlig betale 150 kr.

Varden skriver at Odd Grenland kan komme til å tjene cirka 100.000 kr. på prisjusteringen til helgens kamp.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus