Mister omstridt reklameplass

Aksel Lund Svindal hadde som den eneste utøveren i Norges skiforbund en personlig sponsor synlig på sitt utstyr. Nå vil forbundet selv disponere plassen hvor sponsoren har vært synlig. (Foto: Scanpix)
Aksel Lund Svindal hadde som den eneste utøveren i Norges skiforbund en personlig sponsor synlig på sitt utstyr. Nå vil forbundet selv disponere plassen hvor sponsoren har vært synlig. (Foto: Scanpix)

<pAksel Lund Svindals eksklusive sponsoravtale med Skiforbundet har provosert mange utøvere. Nå mister han avtalen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): Aksel Lund Svindal har denne sesongen vært den eneste norske landslagsutøveren til Norges Skiforbund (NSF), som har hatt muligheten til å fronte en personlig sponsor på forbundets skiklær. Utøvere som Magnus Moan og Odd-Bjørn Hjelmeset er blant dem som har reagert knallhardt på dette. Nå mister Lund Svindal særbehandlingen.

– Aksel er den eneste som har hatt muligheten til dette mot at noen prosenter av avtalen gikk til Norges Skiforbund (NSF). Men nå trenger vi den reklameplassen selv for å ha råd til og bevare strukturen i satsingen, sier sportssjef for alpinistene Jørund Li til Adresseavisen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus