Mister omstridt reklameplass

Aksel Lund Svindal hadde som den eneste utøveren i Norges skiforbund en personlig sponsor synlig på sitt utstyr. Nå vil forbundet selv disponere plassen hvor sponsoren har vært synlig. (Foto: Scanpix)
Aksel Lund Svindal hadde som den eneste utøveren i Norges skiforbund en personlig sponsor synlig på sitt utstyr. Nå vil forbundet selv disponere plassen hvor sponsoren har vært synlig. (Foto: Scanpix)

<pAksel Lund Svindals eksklusive sponsoravtale med Skiforbundet har provosert mange utøvere. Nå mister han avtalen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): Aksel Lund Svindal har denne sesongen vært den eneste norske landslagsutøveren til Norges Skiforbund (NSF), som har hatt muligheten til å fronte en personlig sponsor på forbundets skiklær. Utøvere som Magnus Moan og Odd-Bjørn Hjelmeset er blant dem som har reagert knallhardt på dette. Nå mister Lund Svindal særbehandlingen.

– Aksel er den eneste som har hatt muligheten til dette mot at noen prosenter av avtalen gikk til Norges Skiforbund (NSF). Men nå trenger vi den reklameplassen selv for å ha råd til og bevare strukturen i satsingen, sier sportssjef for alpinistene Jørund Li til Adresseavisen. (©NTB)