- Kan fortsatt vinne

Liverpoolmanager Rafael Benitez måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Arsenal, men tror likevel ikke ligagullet er tapt. (foto: scanpix)
Liverpoolmanager Rafael Benitez måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Arsenal, men tror likevel ikke ligagullet er tapt. (foto: scanpix)

<pTil tross for kun ett poeng mot Arsenal topper Liverpool tabellen, men med to kamper mer spilt enn Manchester United. Manager Rafael Benitez mener laget hans fortsatt kan vinne Premier League.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- I dag beviser vi at vi kan kjempe til siste minutt, og det må vi gjøre resten av sesongen. United er fortsatt i førersetet, men vi må bare presse på, sa spanjolen til Sky Sports etter kampen.

Liverpool kjørte kampen fra første stund, men personlige feil ble avgjørende for Merseysidelaget. Arsenals tre første scoringer kom alle etter slurvete spill i de bakre rekkene hos hjemmelaget. Andrey Arshavin utnyttet missene og på egenhånd gjorde han kvelden sur for de røde. «Rafa » var ikke fornøyd med eget forsvarsspill, men han så også mye positivt i kampen.

Les også: Ellevill målfest på Anfield

- Vi gjør for mange feil i dag. De er vanskelige å forklare, men kanskje var vi litt nervøse. Det positive er at laget viser karakter helt til siste minutt, og jeg er veldig fornøyd med at vi scorer fire mål i dag, mente Benitez.

Hyllet Arshavin

Arsenalmanager Arsene Wenger mente begge lag viste kvalitet, og franskmannen var naturlig nok spesielt tilfreds med det Arshavin viste.

- Innsatsen hans i dag var fantastisk. Han hadde en anonym første omgang, men når han først kommer inn i kampen er han alltid farlig. Han har personligheten til en vinner, sa Wenger til Sky Sports i går kveld.

Se Arshavins herjinger her

Arshavin ble den første til å score fire ganger i samme kamp på Anfield siden Dennis Westcott presterte det for Wolverhampton i 1946. Den russiske ballkunstneren innrømmet overfor Sky Sports at han aldri har scoret fire ganger før, men var kun halvfornøyd med kampen.

- Selvfølgelig synes jeg det var en bra kamp, men det er ikke bra for laget å slippe inn fire mål. Det blir nesten basketball, sa midtbanespilleren etter kampen.

Andrey Arshavin feirer med den karakteristiske fingeren over munnen. (foto: scanpix)Andrey Arshavin feirer med den karakteristiske fingeren over munnen. (foto: scanpix)