Åpen for alle - alltid

Tett på stjernene

Tett på stjernene
Tett på stjernene
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pABC TV sender direkte fra green room i anledning Athletic Sounds 25-årsjubileum.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Athletic Sound

Platestudioet Athletic Sound ble etablert av Kai Andersen i 1983.

Studioet ble startet i en kjeller i Halden våren 1983, men flyttet allerede i 1986 inn i en gammel gymsal (derav navnet) hvor det fremdeles er lokalisert.

I løpet av de 25 årene som er gått har mange sterke norske band vært innom Halden, noe som gjenspeiles i de som dukker opp i Brygga Kultursal, Haldens nye konsertsal, for å lage festforestilling tirsdag 28. april.


Under den for lengst utsolgte forestillingen spiller følgende artister: BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Moving Oos, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russel, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Marthe Valle.

LES MER:

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

I forbindelse med at platestudioet Athletic Sound i Halden feirer 25 år i år, arrangeres det en spesiell konsert i Halden tirsdag 28. april.

Kun 500 gjester

Da feires det legendariske platestudioet med en festforestilling i Haldens nye store konsertsal, hvor 16 av artistene som har spilt inn sine plater i studioet opptrer for kun 500 gjester.

Direkte på ABC TV

ABC Nyheter kommer også å være til stede både foran og bak scenen i Halden, og vi kommer til å sende direkte på ABC TV fra backstageområdet under ledelse av Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha fra klokken 18.00 til klokken 22.00 på konsertkvelden.

Konserten tas også opp og vil etter planen bli gitt ut på DVD på et senere tidspunkt.

Fem viktige plater

Frem mot arrangementet vil ABC Nyheter i tillegg presentere fire viktige plateutgivelser som har en tilknytning til jubilanten.

Konserten er allerede blitt sammenlignet med The Bands store finale i form av konserten «The Last Waltz» i 1976. For ettertiden foreviget på plate, men også festet til film av den anerkjente regissøren Martin Scorsese.

Følg ellers med på ABC Nyheter for flere artikler i anledning feiringen av Athletic Sound.