– Vi ble redde for å vinne

Uwe Rösler mener VIking ble for redde for å vinne mot Fredrikstad mandag kveld. Foto: Scanpix.
Uwe Rösler mener VIking ble for redde for å vinne mot Fredrikstad mandag kveld. Foto: Scanpix.

<pViking eide kampen og fikk sin scoring mot Fredrikstad mandag kveld. Det satte frykten i spillerne mener Viking-trener Uwe Rösler. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VIKING STADION (ABC Nyheter):

– Vi skaper nok av sjanser, vi får til mange skudd rundt boksen og gode innlegg. Vi skaper mye mer enn Fredrikstad, og fortjente å vinne. Men når vi scorer så blir vi redde, og da inviterer vi dem inn igjen i kampen. Det snur alt og jeg synes synd på spillerne mine, sa Rösler til ABC Nyheter etter kampslutt.

Han så store framskritt fra kampen mot Start, men sto altså igjen med det samme utfallet poengmessig.

– Vi gikk framover, vi ville ha ballen, vi tok mange offensive løp og var aggressive. Vi både angrep og forsvarte oss som en enhet, mente treneren.

Les også: Kvisvik senket Viking

– Fortjente det like mye

Fredrikstads første målscorer, Ardian Gashi, er ikke enig i at Viking fortjente å vinne.

– Det var like fortjent at vi vant som at de skulle gjøre det. De har den første omgangen og så kommer vi, sier midtbaneterrieren til ABC Nyheter.

Han var meget fornøyd med å være på scoringslisten igjen, selv om scoringen hans var av den heldige sorten. Avslutningen gikk nemlig via stopper Børre Steenslid og i kassen.

– Det var deilig. Vi hadde noen fine kombinasjoner og jeg fikk ballen av Levon (Pachjyan). Jeg ville prøve å spille han gjennom igjen fordi han er så rask, men det var ingen som støtet ut på meg så jeg bestemte meg heller for å skyte. Det var godt å se den gå inn, sier han.

– Nå er det Aalesund neste og da skal jeg score igjen, legger han til og smiler.

– Gjør ikke publikum begeistret

Seieren gjorde at Fredrikstad kom seg opp til en fjerdeplass på tabellen i Eliteserien, mens Viking ligger på 11. Vikings sportsdirektør Egil Østenstad sier til ABC Nyheter at de har mye mer å gå på.

– Det er ikke godt nok når vi inviterer dem inn igjen i kampen på den måten vi gjør. Vi har mye å gå på når det gjelder det offensive. Får vi en seier gir det naturligvis selvtillit, men jo lenger det går før den kommer, jo tøffere blir det. I denne kampen gjør vi ikke nok til å vinne og det er heller ikke nok til å gjøre publikum veldig begeistret, sier han.

Og med glisne tribuner mot Fredrikstad og en økende uttrykt misnøye fra tribuneplass var det mange med et blått hjerte som sa seg enig i det i går.

Personvernpolicy