Fornøyd med brasilianerne

Fornøyd med brasilianerne
Fornøyd med brasilianerne

<pManchester City-manager Mark Hughes roste Elano og Robinho etter hjemmeseieren mot West Bromwich Albion.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

City har vunnet ni av de siste ti hjemmekampene i Premier League, og mot West Bromwich på søndag var manageren storfornøyd med sine sør-amerikanske elever. Robinho og Elano scoret hvert sitt mål for blåtrøyene og var ellers sterkt delaktige i seieren.

Skryt til «brassene»

Etter kampen var manager Hughes full av lovord om sine to brasilianske teknikere.

- Elano har vært god de siste kampene og vi vet at han er en stor spiller. I dag ble han byttet ut fordi han slet med skader, det hadde ikke noe med spillet hans å gjøre, sa manageren til Manchester Evening News i går kveld.

Også Robinho fikk gode skussmål etter sin innsats.

- Det var et fantastisk mål og det er godt å se at han er tilbake. Folk har brukt statistikken for å kritisere han i det siste, og det kan hende det har slått ut positivt for han.

300-millionersmannens første mål på 17 ligakamper kom på en utsøkt volley etter pasning fra Stephen Ireland. Ikke lenge etter doblet Nedum Onuoha ledelsen, men to scoringer av West Bromwichs bestemann, Chris Brunt ga bortelaget nytt håp. Snaue ti minutter etter hvilen var det Elanos tur til å vise seg frem. Han kom seg inn i feltet før han ble lagt i bakken. Dommeren dømte straffe og Elano tok selv straffen og gjorde ingen feil fra krittmerket.

Frustrert West Brom-sjef

Albionmanager Tony Mowbray irriterte seg over lagets sjansesløseri.Albionmanager Tony Mowbray irriterte seg over lagets sjansesløseri.

I følge Skysports kampstatistikk hadde bortelaget flest avslutninger både på og utenfor mål, men uttellinga sto ikke i stil. Men det var ikke bare sjansesløseriet Albion-manager Tony Mowbray irriterte seg over etter at laget hans gikk på nok et bortetap.

- Jeg kan fortsatt ikke skjønne hvorfor det andre målet deres ble godkjent, men jeg skal ikke stå her å klage på dommeren. Han gjorde en feil, men det er sånt som skjer. Vi skapte nok målsjanser til å avgjøre kampen selv i dag, selv om resultatet ikke tilsier det, sa Mowbray til BBC rett etter kampen.

Situasjonen Mowbray siktet til var da hjemmelagets fikk sin andre scoring. Albionkeeper Scott Carson mente han ble blokkert i feltet, men protestene resulterte kun i et gult kort for sisteskansen.

Sjefen var imidlertid fornøyd med hvordan mannskapet hans kjempet seg tilbake i kampen, men var lite fornøyd med straffesparket de fikk i mot.

- Vi skyter oss selv i foten ved å gi bort et helt unødvendig straffespark i en periode vi er på vei inn i kampen igjen, oppsummerte manageren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus