- Ingen grunn til krisemaksimering

<p><strong>INGEN KRISE:</strong> Til tross for en dårlig start på årets sesong vil ikke Alexander Aas (i hvitt) snakke om noen krise i Drammensklubben. Her fra kampen mot Stabæk på Nadderud i fjor. (Foto: Scanpix)</p>
INGEN KRISE: Til tross for en dårlig start på årets sesong vil ikke Alexander Aas (i hvitt) snakke om noen krise i Drammensklubben. Her fra kampen mot Stabæk på Nadderud i fjor. (Foto: Scanpix)

<pMen kaptein Alexander Aas innrømmer at Godset har startet for svakt.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skapte storm

Trener Ronny Deila skapte storm i Drammen da han i et intervju med ABC Nyheter tidligere denne uka mente det ville være en prestasjon av Godset å overleve denne sesongen.

Les hele saken her

MARIENLYST (ABC Nyheter): Strømsgodset har slitt i innledningen på sesongen, og står kun med ett poeng på de fire første kampene. Tross den svake poengfangsten mener lagkaptein Alexander Aas at situasjonen ikke er så ille som tabellen tilsier.

- Det er kun små ting vi må rette på. Vi må ikke svartmale situasjonen enda. Selv om vi er i litt poengnød nå, må vi huske at det er en lang sesong og fortsatt veldig mange poeng å spille om, sier den erfarne forsvarsspilleren til ABC Nyheter.

Godset har, tross kun det ene poenget, ikke langt opp til lagene over på tabellen. Aas mener det beviser at ingenting er kjørt.

- Lagene over oss står ikke med mange poengene de heller fordi mange kamper har endt uavgjort. Både Brann og Lillestrøm står for eksempel bare med to poeng. Det er kort vei opp, fortsetter den tidligere Odd- og Odense-spilleren.

Alle må fungere

Årets Strømsgodsetstall består av mange unge spillere, deriblant fem tenåringer. Kapteinen mener at også de må dra lasset for å få laget på riktig spor.

- Selvfølgelig må vi rutinerte ta en del av ansvaret, men enda viktigere er det at hele laget fungerer samtidig. Det er ikke bare noen som må ta tak - alle må jobbe for å få oss på rett kjøl. En seier gir selvtillit og stemninga i klubben blir umiddelbart bedre. Det går mye på innstillinga i hodet, fortsetter Aas.

Strømsgodset første mulighet til å klatre på tabellen kommer i kampen mot Lyn. Lagene møtes til dyst i den femte serierunden i Drammen i dag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus