Meny

Fant ingen eier av pass ved Prekestolen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kripos skal bistå politiet i Rogaland i jakten på eier av passet som ble funnet på Prekestolen i Lysefjorden torsdag kveld.

Funnet av passet utløste en leteaksjon skjærtorsdag. Et Sea King-redningshelikopter ble sendt på oppdrag og området ble gjennomsøkt uten resultat.

– Politiet fikk inn melding om at det var funnet et pass på toppen av Prekestolen, så vi sender et Sea King-helikopter for å se om vi finner noen, sa Ben Wikøren ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

– Vi sjekker ut om noen kan ha ramlet over kanten, og om vi ikke finner noe på den turen, overlater vi saken til politiet, sa han.

Og politiet får nå støtte fra Kripos.

– Passet er nederlandsk, og vi kontakter nå Kripos for å få deres assistanse til å forsøke å spore opp eieren eller slektninger av vedkommende. Vi vil gjerne finne ut hvorfor passet lå der, sier operasjonsleder Geir Gjesdal i Rogaland politidistrikt til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus