Aker: - Staten var orientert

<pAker ASA mener Nærings- og handelsdepartementet var godt orientert om prosessen og omfanget av avtalene som var i ferd med å bli inngått mellom Aker og Aker Solutions.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statens styremedlem i Aker Holding, Berit Kjøll, mottok allerede tirsdag den 24. mars en utfyllende og detaljert redegjørelse om Aker-transaksjonene, inkludert konklusjonen om at det verken ville være nødvendig med en generalforsamling i Aker Solutions eller styrebehandling i Aker Holding.

Det hevder Aker ASA i en pressemelding onsdag.

Den 25. mars mottok daglig leder Bengt Arve Rem i Aker Holding en e-post fra Kjøll hvor hun blant annet skrev følgende:

«Orienterte som avtalt NHD i dag. Fremdrift, omfang og prosess. Jeg sa at det vil bli gitt en kort orientering i etterkant av generalforsamlingen AHAS mandag, håper det går greit. For øvrig var mottakelsen positiv.»

Konsernsjef Øyvind Eriksen i Aker ga i tråd med dette en «kort redegjørelse» om transaksjonene til representanter fra Nærings- og handelsdepartementet etter generalforsamlingen i Aker Holding mandag den 30. mars, melder Aker onsdag. (©NTB)

Personvernpolicy