Meny

Aker: - Staten var orientert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aker ASA mener Nærings- og handelsdepartementet var godt orientert om prosessen og omfanget av avtalene som var i ferd med å bli inngått mellom Aker og Aker Solutions.

Statens styremedlem i Aker Holding, Berit Kjøll, mottok allerede tirsdag den 24. mars en utfyllende og detaljert redegjørelse om Aker-transaksjonene, inkludert konklusjonen om at det verken ville være nødvendig med en generalforsamling i Aker Solutions eller styrebehandling i Aker Holding.

Det hevder Aker ASA i en pressemelding onsdag.

Den 25. mars mottok daglig leder Bengt Arve Rem i Aker Holding en e-post fra Kjøll hvor hun blant annet skrev følgende:

«Orienterte som avtalt NHD i dag. Fremdrift, omfang og prosess. Jeg sa at det vil bli gitt en kort orientering i etterkant av generalforsamlingen AHAS mandag, håper det går greit. For øvrig var mottakelsen positiv.»

Konsernsjef Øyvind Eriksen i Aker ga i tråd med dette en «kort redegjørelse» om transaksjonene til representanter fra Nærings- og handelsdepartementet etter generalforsamlingen i Aker Holding mandag den 30. mars, melder Aker onsdag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus