Meny

Smågutt i tøfler tatt hånd om av politiet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En liten haugesunder kan ikke ha lyttet særlig nøye til fjellvettreglene før han la ut på påsketur i sentrum av byen onsdag morgen.

– Det er snakk om en mørk blond og meget sjarmerende gutt. Han var veldig fornøyd med å få kjøre politibil, men vi har dessverre ikke mulighet til å ha ham hele påsken. Det er bare for foreldrene å ta kontakt. De savner ham nok, sier operasjonsleder Agnar Austerheim i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Det var like etter klokken 8 at politiet fikk melding om at gutten gikk alene i Spannavegen i Haugesund. Pjokken som anslås å være rundt fire år gammel, var kun iført T-skjorte, dongeribukse og tøfler.

– Har våknet sikkert litt før de voksne, og ville ut for å lufte seg, sier Austerheim.

Etter det NTB forstår må den lille påsketuristen ha gjort seg skyldig i brudd på så godt som samtlige fjellvettregler. Men overmot på tur er han neppe alene om å utvise i disse dager... (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus