To kvinner skutt og drept

En kvinne og et barn ble onsdag funnet døde i en lelighet på Andersbergsringen i Halmstad. En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader. FOTO: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX
En kvinne og et barn ble onsdag funnet døde i en lelighet på Andersbergsringen i Halmstad. En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader. FOTO: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX

<pEn mann er fraktet til sykehus, mens to kvinner ble funnet drept etter skytedrama i Halmstad i Sverige.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er ført til Lunds sjukhus i Sør-Sverige med store hodeskader etter et skuddrama onsdag formiddag.

Det er usikkert hvilken relasjon de involverte skal ha til hverandre, ifølge Aftonbladet. Det vil si at politiet fortsatt ikke vet om dette er familiedrap eller om det kan ha vært en utenforstående gjerningsmann, melder nyhetsbyrået TT.

– Vi bruker alle ressurser vi har på å utrede denne saken, sier vakthavende hos politiet i Halmstad, Bengt Nilsson. Han vil ikke komme med detaljer i saken, men bekrefter at det er snakk om drap.

Svensk politi vil foreløpig ikke gi ut mer informasjon, men et vitne har fortalt Dagens nyheter at politiet nå går fra dør til dør for å finne vitner.

Ifølge avisa Hallandsposten fikk politiet ved 10-tiden onsdag melding om at noe hadde skjedd i en blokkleilighet i bydelen Andersberg i Halmstad i sørvest-Sverige.

Et øyenvitne skal ha sett en blodig person i trappen, og da politiet ankom stedet, ba de straks om forsterkninger.

De første meldingene gikk ut på at det var en kvinne og et barn som var drept, men på en pressekonferanse senere ble det presisert at det ene offeret var en kvinne på 45, og at de andre kvinnen også var voksen.


Endret 20.00: Faktafeil. Lunds sjukhus ligger i Sør-Sverige.

Personvernpolicy