Meny

Høy latter førte til full utrykning

Politiet og redningsmannskap rykket ut til en tysk skog etter å ha fått melding om mulig tortur. De ble overrasket over hva de fant. Foto: Polizeipresse / Colourbox.com.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tortur var bare leseglad mann i godt humør.

En dame i Tyskland ringte nylig det tyske nødnummeret etter å ha hørt det hun trodde var de hysteriske skrikene fra noen som ble torturert.

Både helikopter, politi og redningsmannskap rykket ut til skogen der kvinnen hadde hørt det hjerteskjærende skrålet.

Stor var derfor overraskelsen da det viste seg at den antatte torturen i virkeligheten bare var en mann som holdt på å le seg skakk av en ny bok han holdt på å lese.

Overraskelsen var trolig minst like stor for Roland Hofmann, den humørfylte lesehesten som satt i bilen sin og ante fred og ingen fare, da bevæpnet politi plutselig dukket opp og omringet bilen og krevde at han overga seg og slapp gisselet sitt.

Den godeste Hofmann kunne gjøre lite annet enn å slippe boka - og forklare politiet at han hadde kjørt ut i skogen for å lese boka si i ro og mak.

– Vi skjønner at folk mener den tyske latteren kan være spesiell, men vi er sikker på at innringeren mente det godt, forteller en tysk tjenestemann ifølge nyhetstjenesten Ananova.

Det går ikke fram hvilken bok som førte til full utrykning.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus