Tre omkom i frontkollisjon

<pTre personer omkom i en frontkollisjon i Dalsfjorden i Volda.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne, en mann og barnet deres omkom da to biler frontkolliderte på fylkesvei 40 i Dalsfjorden i Volda på Sunnmøre tirsdag.

Fem personer ble skadd i ulykken, som skjedde i en sving mellom Rossetvika og Nautvika.

Store redningsmannskaper rykket ut til ulykkesstedet etter at meldingen kom inn like etter klokken 12, blant annet redningshelikopter, ambulansehelikopter, ambulanse og fem polititjenestemenn.

De skadde ble fløyet til Ålesund med helikopter før de ble fraktet videre til Volda Sjukehus med ambulanse. Fra sykehuset blir det opplyst at ingen av de fem personene er alvorlig skadd.

Omsorgsgruppe

Etter ulykken ble det opprettet en omsorgsgruppe på rådhuset i Volda. Denne var tilgjengelig for pårørende utover ettermiddagen og kvelden tirsdag.

– Vi har en tverrfaglig beredskapsgruppe som består av folk fra helsetjenesten, sosialtjenesten, prest, politi og legetjeneste. Denne gruppen har som formål å yte omsorg og hjelp til de involverte i ulykken, sa varaordfører Arild Iversen i Volda kommune til NTB.

Ukjent årsak

De omkomne var hjemmehørende i Vannulven og Volda kommune, men navn på de omkomne vil først bli frigitt onsdag.

Årsaken til ulykken som skjedde på en svingete vei, var tirsdag kveld ikke kjent.

Veien forbi ulykkesstedet var stengt i flere timer etter ulykken, men ble åpnet igjen i 19-tiden. Da hadde ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen vært på stedet og gjort sine undersøkelser. (©NTB)

Personvernpolicy