Meny

Eminem gjør comeback

Eminem og en lettkledd «Sarah Palin». (Skjermdump: mtv.com)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Angriper Sarah Palin, Lindsay Lohan og Amy Winehouse i ny video.

Detroit-rapperen Eminem er tilbake med en singel for første gang på fem år. I låten «We Made You» som har videopremiere på MTV i kveld går han i kjent stil løs på en rekke kvinnelige berømtheter. Både Sarah Palin, skuespilleren Jessica Alba, Lindsay Lohan og Ellen de Generes får passet sitt påskrevet.

Med hardslående linjer som:

«Give me my Ventolin inhaler and two Xenadrine and I'll invite Sarah Palin out to dinner then nail her», er det liten tvil om at rapperen fortsatt ikke er redd for å provosere.

Eminem har en tradisjon for å skjelle ut kvinnelige kjendiser i låtene sine. Både Spice Girls, Pamela Lee og Christina Aguilera har tidligere fått gjennomgå.

Videoen som allerede er ute på nett er preget av den samme lekenheten og humoren som «Without Me» . Det er regissør Joseph Kahn som står bak begge.

Singelen er den første fra hans sjette soloalbum som har fått tittelen «Relapse». Albumet som lanseres i 19. mai er produsert av Dr. Dre.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus