Her endte den ville jakta

Biljakten endte på Lysaker. Foto: André Olstad/FirstFoto.
Biljakten endte på Lysaker. Foto: André Olstad/FirstFoto.

<pInnbruddstyven stakk fra politiet, men endte ferden i grillen på kollegaen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk i natt melding om innbrudd i Hafrsfjordsgata i Oslo. Det var beboerne på stedet som meldte fra om at gården deres hadde innbrudd for andre natt på rad. Politiet rykket ut til stedet, og ble oppmerksomme på en Volkswagen Caravelle som forlot stedet. De la seg på hjul, men ferden gikk ned mot Frognerstranda, og videre ut på E18 i retning ut av Oslo. Først ved Lilleaker endte ferden, svært dramatisk, i fronten på en annen politibil.

- Vi kom over en 31-åring, tidligere kjent av politiet, og i bilen fant vi tyvegods fra Hafrsfjordgata og et annet innbrudd dagen før, sier operasjonsleder Gunn Bjørnbakk i Oslo politidistrikt til ABC Nyheter.

31-åringen ble sendt til Ullevål sykehus med lettere skader, og han er nå siktet for innbruddene, og for å ha stukket fra politiet. Han er ennå ikke avhørt av politiet, men vil trolig få full anledning til å svare på spørsmål utover dagen.

Personvernpolicy