Lover seier mot Tromsø

NÆRMER SEG: Brann og Erik Huseklepp nærmer seg sesongens første seier i Eliteserien. Foto: Scanpix.
NÆRMER SEG: Brann og Erik Huseklepp nærmer seg sesongens første seier i Eliteserien. Foto: Scanpix.

<pSøndagens kamp mot Rosenborg var et stort steg mot formen for både Brann og Erik Huseklepp. Nå er bergenseren sikker på at seieren kommer i neste kamp, hjemme mot Tromsø. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi vinner neste gang, sier han til ABC Nyheter.

Og en seier ser ut til å nærme seg for bergenslaget. Etter tre tøffe kamper i starten av sesongen mot henholdsvis nykommer Sandefjord, Stabæk og Rosenborg føler Huseklepp at formen er i anmarsj.

– Vi gjør en veldig god bortekamp her, og Rosenborg skaper veldig lite. Det hadde vært veldig surt å dra herfra uten poeng, sier han etter gårsdagens oppgjør.

Målgivende pasning

Lysluggen leverte en god kamp på Lerkendal søndag. Han beveget seg godt, gikk på løp og hadde det som var å skrive hjem om av småsjanser i bartebyen de første 45 minuttene.

Etter pause var hans gode pasningsfot avgjørende for Brann da hans innlegg fant Kristjan Örn Sigurdsson og utligningen var et faktum.

– Nå jobber vi godt for hverandre og vi gir ikke motstanderen tid med ballen. Vi vet hva vi er gode på og vi fokuserer på det. Dette kommer til å bli bra etter hvert, sier han og mener altså at det blir tre poeng hjemme på stadion mot Tromsø 13. april.

Samarbeider godt med Karadas

Den omskolerte høyrevingen føler også at samarbeidet mellom han og Azar Karadas på topp for Brann går riktig vei. Mot Rosenborg ble Karadas pakket godt inn av stopperne Lago og Demidov, og det gikk til tider på frustrasjonen løs.

Men det ser ikke ut til å plage Huseklepp at verken han eller noen annen spiss på Brann har klart å putte ballen i mål etter 270 spilte minutter.

– Det bryr meg ikke om jeg ikke scorer, så lenge vi vinner, sier han med et smil. Og seieren er altså bestilt om en uke.

Personvernpolicy